ЗМІСТ
ВСТУП

1 ТЕОРЕТИЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

1.1 Поняття та види конкурентоспроможності

1.2    Параметри та умови, які забезпечують

конкурентоспроможність персоналу, підприємства, продукції

1.3 Показники та оцінка конкурентних можливостей підприємства

1.4 Аналіз конкурентоспроможності основної продукції

1.5 Методи оцінки конкурентоспроможності

 

1.5.1  Диференціальний метод оцінки конкурентоспроможності

1.5.2  Комплексний метод оцінки конкурентоспроможності

1.5.3  Змішаний метод оцінки

1.6    Маркетингова діяльність у системі керування

конкурентоспроможністю

1.7 Реорганізація маркетингового підрозділу підприємства

1.8 Концепція заходів щодо підвищення конкурентоспроможності

підприємства

1.8.1  Стратегія сукупних найменших витрат

1.8.2  Стратегія диференціації

3.8.1  Стратегія зосередження

2 ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВА ТА АНАЛІЗ
ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

2.1 Характеристика підприємства ТОВ «Народний»

та продукції, що випускається

2.2 Основні види діяльності підприємства

2.3  Оцінка маркетингового середовища ТОВ «Народний»

2.4 Цінова стратегія підприємства


3 АНАЛІЗ ФІНАНСОВОГО СТАНУ ТОВ «НАРОДНИЙ»

3.1 Аналіз оборотності оборотних активів

3.2 Аналіз коефіцієнтів і показників ліквідності

3.3 Аналіз показників структури капіталу

3.4 Аналіз показників структури капіталу

3.5 Сильні і слабкі сторони, можливості і потенційні погрози

діяльності ТОВ «Народний»

4 ФАКТОРИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ТА
КОНКУРЕНТНОСПРМОЖНОСТІ ПЕРСОНАЛУ

4.1  Ризики

4.2  Стратегічне планування

 

4.3  Розрахунок і побудова крапки беззбитковості

4.4  Керування персоналом

4.4.1 Процес планування людських ресурсів

4.5 Керування виробництвом

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

 

109 страниц

Используются технологии uCoz